Världsledande på probiotika

BioGaia är ett svenskt innovativt hälsoföretag och världsledande inom kosttillskott med probiotika sedan nästan 30 år. Genom åren har vi byggt upp ett globalt nätverk av ledande, oberoende forskare och specialister, experter inom produktion och lokala distributionspartners över hela världen. Våra produkter är rekommenderade av barnläkare och annan vårdpersonal i fler än 100 länder.

BioGaias produkter innehåller Lactobacillus reuteri, en probiotisk bakterie som bidrar till en balanserad tarmflora. Lactobacillus reuteri är av mänskligt ursprung och en av få bakterier som har utvecklats i symbios med människan. Den är därför väl anpassad till den mänskliga magtarmkanalen och interagerar med oss på ett naturligt sätt. Hittills har 217 kliniska studier med BioGaias mänskliga stammar av Lactobacillus reuteri utförts på 18 000 personer i alla åldrar (januari 2020).

BioGaia vill bidra till bättre hälsa i världen genom att erbjuda kliniskt testade och konsumentvänliga probiotiska produkter.

BioGaias produkter i Sverige BioGaias produkter (globalt) Kontakta oss

 

Bolagsbeskrivning

Mission: BioGaia ska vara den banbrytande ledaren inom probiotika­ området som bidrar till bättre hälsa genom att utbilda människor och tillhandahålla probiotiska produkter för definierade indikationer.

Positionering: Kosttillskott med kliniskt testad probiotika av hög kvalitet som säljs på apotek och via e­handelsplattformar. På de flesta marknader rekommenderas produkterna av läkare eller annan sjukvårdspersonal men BioGaia möter en allt större efterfrågan direkt från konsument.

Värderingar:

  • Mitt personliga engagemang är avgörande för BioGaias framgång.
  • Vi är uppfinningsrika och handlingskraftiga.
  • Vi är affärsmässiga och håller det vi lovar.
  • Vi är uppriktiga, respektfulla och prestigelösa i det vi gör och säger.

BioGaias B-aktie är listad på Nasdaq OMX Nordiska börs i Stockholm, listan för medel stora bolag.

Grundat 1990 av Peter Rothschild och Jan Annwall.

För investerare

BioGaias b-aktie är listad på Nasdaq OMX Nordiska börs i Stockholm, listan för medelstora bolag Läs mer

Affärsmodell

Tack vara en framgångsrik affärsmodell har BioGaia kunnat växa globalt med en liten, effektiv och snabbrörlig organisation. Läs mer

Vision och affärsidé

BioGaia bedriver forskning och utveckling för att erbjuda konsumenter kliniskt bevisade, hälsosamma, patenterade och användarvänliga probiotiska produkter. Läs mer

Distributionsnätverk

BioGaia har ett starkt nätverk av distributionspartners runt om i världen. De flesta av de omkring 80 partners är farmaceutiska eller andra hälsoföretag som säljer BioGaias produkter i mer än 100 länder. Läs mer